Kedai Printing Tshirt Bangi

Nak tempah t-shirt tak? Kami merupakan kedai Printing baju di Bandar Puteri Bangi, Kajang. Sesuai untuk anda yang nak buat baju kelas, tshirt untuk persatuan, baju company, family day, tshirt rewang atau apa saja tshirt bercetak.

tshirt printing bangi

cetak baju bangi

Kami menggunakan kaedah cetakan silkscreen printing dan heatpress transfer.

Kaedah printing sikscreen ini sesuai untuk cetakan design spot colour. Harga akan jadi lebih murah bila kuantiti tempahan banyak.

Minimum tempahan cetakan silkscreen 10 helai keatas ya. Harga mengikut kuantiti dan jumlah warna design yang anda nak print

Satu lagi kaedah cetakan kami guna ialah heatpress transfer. Cara ini sesuai untuk design cetakan full colour Dan design warna bertona.

Minimum order untuk heatrpess 5 helai keatas. Harga mengikut size design yang anda nak cetak.

Tempahan Embroidery Turut Disediakan

Selain printing baju, kami juga sediakan perkhidmatan sulam pada t-shirt. Minimum order untuk sulam pada baju 10 helai keatas.

Katalog Baju T-shirt

Kami menggunakan beberapa jenama t-shirt yang berkualiti seperti Oren Sport, Alam Fashion, Rians Dan Gildan.

Berikut katalog baju tshirt yang boleh anda pilih terdiri dari t-shirt 100% cotton, baju jersy, tshirt budak, t-shirt muslimah, t-shirt polo kolar.

Cara Buat Tempahan

Anda boleh hubungi kami melalui no tel 0172081250. Sila WhatsApp design yang anda nak print dan kuantiti tempahan untuk kami bagi harga.

Anda boleh kunjungi showroom kami untik melihat sample kain tshirt dan design, sulaman yang telah kami buat.

Scroll to Top