Kedai Mug Printing

Cari tempat mug printing Bangi ke? Tahniah sebab anda dah sampai tempat yang betul untuk buat tempahan mug printing. Kami beroperasi di Bandar Puteri Bangi, Kajang.

Mug printing ini sesuai dijadikan hadiah cenderahati seperti Hari guru, majlis kahwin, cenderahati syarikat Korporat, sekolah universiti dan lain – lain lagi.

Mug printing ini boleh dicetak dengan design pilihan anda. Material mug yang diperbuat dari ceramic ini ada beberapa warna pilihan dimana ia boleh memuatkan sehingga 400ml air. Terdapat juga mug yang didatangkan sekali dengan sudu.

Kami juga ada black magic mug yang sangat unik. Design yang dicetak pada mug tersebut akan kelihatan apabila air panas dituangkan kedalam mug.

Berikut Katalog Mug

mug printing bangi

Untuk tempahan Mug Printing anda boleh hubungi kami melaui no yang kami sertakan di bawah ini. Bagi kod produk mug beserta kuantiti tempahan.

No Tel: 017-730 8774
Link Whatsapp: http://www.istudio.my/wasap
Email: sales@ibizness.my

Minimum Order Untuk Tempahan Mug Printing Serendah 10 Pcs Sahaja

Anda boleh melihat sample di office kami yang berada di Bandar Puteri Bangi Kajang. Kami menerima tempahan mug printing seluruh Malaysia di Mana penghantaran turut disediakn ke seluruh negara.

Buatlah Tempahan Mug Printing Sekarang Hari Ini Juga!

Scroll to Top