Kedai CCTV

Anda sedang mencari kedai cctv Bangi & Kajang ke? Ingin pasang CCTV di rumah, pejabat, premis perniagaan di area Bangi & Kajang? Kami menawarkan servis pasang CCTV ke tempat anda.

Hubungi kami melalui whatsapp untuk mendapatkan sebutharga pemasangan CCTV. Berikan kami jenis bangunan yang anda nak pasang CCTV. Dapatkan khidmat konsultansi dan perbincangan lebih lanjut dengan kami untuk mengetahui kos pemasangan bergantung pada jenis bangunan, kualiti dan jumlah kamera.

Hubungi Kami Sekarang!

Whatsapp: https://wa.me/60192832717 Encik Ajie

FAQ Berkaitan CCTV

Apakah Maksud CCTV?

CCTV adalah singkatan dari Closed Circuit Television atau dalam terjemahan dalam Bahasa Melayu bermaksud Televisyen Litar Tertutup. Ia menghantar signal ke tempat tertentu menggunakan video kamera.

Apakah Kelebihan Memasang CCTV ?

Banyak kelebihan jika pasang CCTV di rumah, pejabat mahupun di bangunan. CCTV boleh dijadikan alat untuk tujuan pemantauan, sebagai satu faktor pencegahan jenayah. Penjenayah pun tak jadi mencuri kalau tempat ada di awasi dengan kamera CCTV. Selain itu video rakaman juga boleh dijadikan bahan bukti jika berlaku sesuatu jenayah di tempat anda

Apakaj Jenis-jenis Kamera CCTV?

Ada beberapa jenis kamera CCTV yang perlu anda ketahui seperti Wireless Kamera, CCTV Kamera Dome, CCTV PTZ, Kamera CCTV Bullet, Network IP Kamera, HD Kamera

Apakah Faktor-faktor Mempengaruhi Kos Memasang Kamera CCTV?

Kos memasang CCTV bergantung jumlah kamera dan kualiti kamera yang ingin digunakan. Selain itu kapasiti hardisk dan ukuran kabel yang diperlukan faktor mempengaruhi harga kos.

Bagaimana Cara Mendapatkan Khidmat Untuk Pasang CCTV?

Anda boleh menghubungi kami jika ingin pasang CCTV di rumah, pejabat atau premis perniagaan anda. Servis lawatan tapak dan pemasangan meliputi kawasan Bangi dan Kajang.

Scroll to Top